Cookies na ndihmojnё pёr ofrimin e shёrbimeve tona. Duke pёrdorur tё tilla shёrbime, pranon pёrdorimin e Cookies. Pёr mё shumё informacione
PЁRMBEDHJE

Fotografi tё çertifikuara dhe shёrbime Google: Reklamoni aktivitetin tuaj.

Zbuloni shёrbimet e Google tё lidhura me motorin e kёrkimit dhe rrisni aktivitetin tuaj. Tёrhiqni Klientё tё rinj nё internet dhe ndёrveproni me ta. Futini drejtёpёrdrejt nё aktivitetin tuaj tregtar. Pёrdorni rrjetin e fotografёve tё çertifikuar nga Google pёr tё realizuar turin virtual tё aktivitetit tuaj me GooNext.

posizionamento google

Rritni shikueshmёrinё e aktivitetit tuaj nё internet.

’’Google Maps Street View’’ është një mundësi unike për t’u mundësuar klientëve tё mbarë botës për të vizituar dyqanin tuaj.

agenzia certificata google

Tёrhiqni klientё tё rinj nё internet

Realizoni turin virtual tё aktivitetit tuaj tregtar dhe kapni pёr dore Klientёt e rinj nё hapёsirat tuaja.

google maps

Shfaquni nё rezultatet e kёrkimit nё Google.

Pёrmirёsoni shikueshmёrinё e ndёrmarrjes tuaj nё rezultatet e kёrkimit tё Google, Google Maps dhe Google+Local.

STATISTIKA

97%

Konsumatorё qё kёrkojnё aktivitete lokale nё Internet(Web)

92%

Konsumatorё qё kёrkojnё nё Google pёr kёrkimet online

25%

Rritja e numrit të përshtypjeve në kërkimet lokale
Si mund ta rris AKTIVITETIN TIM?

Pёrmirёsoni dukshmёrinё e ndёrmarrjes tuaj

SHËRBIMET

Ju ndihmojmё nё realizimin e turit tё aktivitetit tuaj nё Google Street View.

Përfshini klientët tuaj

  • Jepuni mundёsinё tё shёtisin drejtёpёrdrejt nё mjediset tuaja, nё mёnyrё tё lehtё dhe intuitive
  • Pёrditёsoni gjithmonё imazhin e aktivietetit tuaj dhe tregoni tё rejat.

Besojuni fotografёve tё çertifikuar

  • Ju sigurojmё rezultate me cilёsi tё lartё, duke pёrfituar nga fotografё me formim dhe çertifikim nga Google
  • Fotografёt krijojnё njё eksperiencё tё personalizuar dhe nxjerrin nё pah aktivitetin tuaj

Ndajeni me botёn

  • Pamjet shfaqen drejtёpёrdrejtё nё rezultatet e kёrkimit nё Google dhe gjenden nё Google Maps
  • Pёr klientёt do tё jetё mё e thjeshtё t’ju gjejnё nёpёrmjet linkut, pёr shpёrndarjen nё rrjete sociale, nё blogje dhe nё e-mail

EKSPLOROJMЁ VENDE TЁ TЁ GJITHЁ BOTЁS NЁ SAJ TЁ INSTRUMENTEVE TЁ GOOGLE NЁ PARAROJЁ.

Pёrdorim makinёn dhe trekker tё Street View pёr tё mbёrritur dhe pёr tё bёrё tё lundrueshёm vende ende tё pashfaqur nё harta

goonext
Google Street View Trusted

SHЁRBIME TЁ TJERA

  • Agenzia Certificata Google Street View
  • goonext
  • Google Street View Trusted
  • Google Trusted
tourmake

GooNext transformon pamjet e Google Maps Street View nё njё tur virtual interaktiv. Turi personalizohet mё njё sёrё pёrbёrёsish (plugin) multimedialё, tё cilёt e pasurojnё me pёrmbajtje tё personalizuar dhe me detaje ekskluzive, ndёrmjet tё cilave mundёsia pёr t’i porositur shёrbimet online (drejtёpёrsёdrejti).

PUNO ME NE

Inovacioni ёshtё e ardhmja ku duhet tё investoni profesionalizmin tuaj. Hyni dhe bёhuni pjesё e GooNext, ёshtё e ardhmja.

Ofrimi i shёrbimeve ekskluzive Google, ndёrmjet tё cilave turi virtual 360° i Google Maps Street View, planifikimi i veprimeve tё synuara tё biznesit, fitimi i shikueshmёrisё nё brendёsi tё zonёs suaj gjeografike tё referencёs.Kёta janё objektivat qё mund tё arrini duke u bёrё pjesё e kёtij projekti.Kёrkojmё kontakte nё agjensitё e pёrfaqёsimit, me agjentёt tregtarё ose pёrfaqёsuesit ekskluzivё, me fotografё dhe agjensi publiçitare, tё cilёt do tё dёshirojnё t’u ofrojnё klientёve tё tyre shёrbimet e Google Maps Street View. Kёrkojmё kontakte nё rrjetet e hoteleve zinxhir, dyqane dhe qendra tregtare, franchising, aktivitete ekskluzive, tё cilat janё tё interesuara pёr tё rritur shikueshmёrinё e tyre nё web. Puna jonё ёshtё e garantuar nga prania e fotografit tё çertifikuar Google, ju vёmё nё shёrbim tё gjitha dijet tona tё formuara nga motori mё i mirё i kёrkimit nё botё dhe pёrvojёn e agjensisё publiçitare tё promovimit Studi Ёeb nё dispozicion tё aktiviteteve tuaja pёr tё arritur rezultate shumё tё suksesshme.PËRVOJA E KONSUMATORIT TË


Për t’i dhënë një asistencë të kualifikuar klientëve, personelit i kërkojmë të jetë i specializuar dhe për kujdesin ndaj klientit, pika e referimit për konsulencën telefonike mbi produktet inovative të kompanisë. Grupi i punës do të merret me dhënien e zgjidhjeve teknologjike të gjeneratës së fundit pasi të ketë marr një informacion të posaçëm me objektivin e krijimit të një klientele të kënaqur dhe besnike.NA KONTAKTONI.
KONTAKTET

partner googleagenzia certificata

E ardhmja ka mbёrritur. Vendoseni veten në njё hap me kohën, besoni tek më të mirët dhe do tё arrini rezultate të pabesueshme. Na kontaktoni.

Kontakti

+355 045629883