Cookies na ndihmojnё pёr ofrimin e shёrbimeve tona. Duke pёrdorur tё tilla shёrbime, pranon pёrdorimin e Cookies. Pёr mё shumё informacione
PЁRMBEDHJE

Fotografi tё çertifikuara dhe shёrbime Google: Reklamoni aktivitetin tuaj.

Zbuloni shёrbimet e Google tё lidhura me motorin e kёrkimit dhe rrisni aktivitetin tuaj. Tёrhiqni Klientё tё rinj nё internet dhe ndёrveproni me ta. Futini drejtёpёrdrejt nё aktivitetin tuaj tregtar. Pёrdorni rrjetin e fotografёve tё çertifikuar nga Google pёr tё realizuar turin virtual tё aktivitetit tuaj me GooNext.

Rritni shikueshmёrinё e aktivitetit tuaj nё internet.

’’Google Maps Street View’’ është një mundësi unike për t’u mundësuar klientëve tё mbarë botës për të vizituar dyqanin tuaj.

Tёrhiqni klientё tё rinj nё internet

Realizoni turin virtual tё aktivitetit tuaj tregtar dhe kapni pёr dore Klientёt e rinj nё hapёsirat tuaja.

Shfaquni nё rezultatet e kёrkimit nё Google.

Pёrmirёsoni shikueshmёrinё e ndёrmarrjes tuaj nё rezultatet e kёrkimit tё Google, Google Maps dhe Google+Local.

STATISTIKA

97%

Konsumatorё qё kёrkojnё aktivitete lokale nё Internet(Web)

92%

Konsumatorё qё kёrkojnё nё Google pёr kёrkimet online

25%

Rritja e numrit të përshtypjeve në kërkimet lokale
Si mund ta rris AKTIVITETIN TIM?

Pёrmirёsoni dukshmёrinё e ndёrmarrjes tuaj

SHËRBIMET

Ju ndihmojmё nё realizimin e turit tё aktivitetit tuaj nё Google Street View.

Përfshini klientët tuaj

  • Jepuni mundёsinё tё shёtisin drejtёpёrdrejt nё mjediset tuaja, nё mёnyrё tё lehtё dhe intuitive
  • Pёrditёsoni gjithmonё imazhin e aktivietetit tuaj dhe tregoni tё rejat.

Besojuni fotografёve tё çertifikuar

  • Ju sigurojmё rezultate me cilёsi tё lartё, duke pёrfituar nga fotografё me formim dhe çertifikim nga Google
  • Fotografёt krijojnё njё eksperiencё tё personalizuar dhe nxjerrin nё pah aktivitetin tuaj

Ndajeni me botёn

  • Pamjet shfaqen drejtёpёrdrejtё nё rezultatet e kёrkimit nё Google dhe gjenden nё Google Maps
  • Pёr klientёt do tё jetё mё e thjeshtё t’ju gjejnё nёpёrmjet linkut, pёr shpёrndarjen nё rrjete sociale, nё blogje dhe nё e-mail

EKSPLOROJMЁ VENDE TЁ TЁ GJITHЁ BOTЁS NЁ SAJ TЁ INSTRUMENTEVE TЁ GOOGLE NЁ PARAROJЁ.

Pёrdorim makinёn dhe trekker tё Street View pёr tё mbёrritur dhe pёr tё bёrё tё lundrueshёm vende ende tё pashfaqur nё harta

SHЁRBIME TЁ TJERA

  • goo next
  • goo next
  • goo next
  • goo next

GooNext transformon pamjet e Google Maps Street View nё njё tur virtual interaktiv. Turi personalizohet mё njё sёrё pёrbёrёsish (plugin) multimedialё, tё cilёt e pasurojnё me pёrmbajtje tё personalizuar dhe me detaje ekskluzive, ndёrmjet tё cilave mundёsia pёr t’i porositur shёrbimet online (drejtёpёrsёdrejti).

PUNO ME NE

Inovacioni ёshtё e ardhmja ku duhet tё investoni profesionalizmin tuaj. Hyni dhe bёhuni pjesё e GooNext, ёshtё e ardhmja.

__Fornire gli esclusivi servizi Google, tra cui il tour virtuale a 360° di Google Maps Street View, pianificare azioni di business mirate, acquisire visibilità all'interno della propria area geografica di riferimento. Sono questi gli obiettivi che potete raggiungere entrando a far parte di questo progetto. Ricerchiamo contatti all'interno di agenzie di rappresentanza, agenti di commercio mono o plurimandatari, fotografi e agenzie pubblicitarie che vorrebbero offrire ai propri Clienti i servizi Google Maps Street View.

Ricerchiamo referenti all'interno di catene alberghiere, negozi e centri commerciali, franchising, attività di business del territorio che siano interessati ad aumentare la propria visibilità sul web.Il nostro lavoro è garantito dalla presenza di un fotografo certificato Google, mettiamo il bagaglio formativo del miglior motore di ricerca al mondo e l'esperienza dell'agenzia di promozione pubblicitaria Studi Web a disposizione delle vostre attività per ottenere risultati di grande successo.NA KONTAKTONI.
KONTAKTET

E ardhmja ka mbёrritur. Vendoseni veten në njё hap me kohën, besoni tek më të mirët dhe do tё arrini rezultate të pabesueshme. Na kontaktoni.

Kontakti

+355 045629883